Partenerul nostru – Blachotrapez

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Blachotrapez – Acoperișuri pentru mai multe generații

Firma Blachotrapez a fost înființată în anul 1995, în Polonia, cu toate ca istoria firmei datează încă din 1970, când Jan Luberda înregistrează pentru prima oară marca Blachotrapez. Perseverența, devotamentul si inovația de-a lungul timpului a transformat o firmă mică din domeniul tablei într-un important producător de învelitori din tablă.

În anul 2010, Blachotrapez își face simțită prezența și pe piața de tablă din România, deschizând fabrica de la Baia Mare. În prezent Blachotrapez are 2500mp de hale, în două locații: Baia Mare și Ploiești, acestea prezintă o capacitate de producție de 6 milioane de metri pătrați de tablă.

Fabrica Blachotrapez de la Baia Mare produce învelitori pentru acoperișuri, fațade și accesorii de tinichigerie pentru piețele din România, Ungaria și Bulgaria. Blachotrapez este unicul producător din România de țigle metalice și accesorii pentru acoperiș care folosește materie primă ThyssenKrupp.

Peste 65% din comercializare se face în România, compania având atât o rețea proprie de vânzare cu amănuntul (peste 25 de filiale en detail pe tot teritoriul țării), cât și en-gros, găsindu-se în peste 400 de puncte de distribuție en-gros.