Accesorii Țigla metalică și Accesorii auxiliare

Accesoriile și elementele de siguranță de acoperiș completează instalarea invelitorii metalice asigurând protecția acoperișului. Acestea au un rol foarte important, motiv pentru care le acordăm o atenție deosebită și folosim accesorii de calitate superioară.
Pe lângă accesoriile standard, putem asigura clienților noștri și accesorii nestandardizate, la dimensiuni personalizate, astfel încât rezultatul obținut să fie cel mai bun.

Alături de accesoriile clasice, putem pune la dispoziția clienților noștri și accesorii auxiliare care să completeze rolul celor standard și să asigure un montaj de calitate.

Coamă mare semirotundă

Coama unui acoperiș este punctul cel mai înalt al unui acoperiș în care se intersectează două planuri opuse de acoperiș și care parcurge lungimea zonei. Coama are rolul de a închide acoperișul în partea superioară, fiind o protecție împotriva infiltrațiilor.

Coamă mică semirotundă

Coama mică semirotundă este o alternativă pentru coama mare. Ea are rolul de a închide acoperișul în partea superioară, fiind o protecție împotriva infiltrațiilor.

Închidere coamă

Închiderea de coamă are rol de etanșare și nu permite accesul păsărilor.

Capac coamă

Capacul de coamă este montat la capătul coamei semirotunde. Are rolul de a împiedica accesul păsărilor sub învelitoare și de a asigura o ventilație corespunzătoare a acoperișului.

Dolie

Se montează sub învelitoare, la intersecția a două ape și permite dirijarea apei către sistemul pluvial.

Bordură streașină

Bordura de streașină asigură legătura cu sistemul pluvial, permițând scurgerea apei de pe acoperiș în jgheab.

Bordură la perete

Bordura/Pazia de perete împiedică infiltrarea apei pe lângă perete. Ea se folosește la intersecția apelor cu pereții, ziduri despărțitoare.

Bordură fronton

Bordura de fronton se fixează în părțile laterale ale șarpantei pe scândura de pazie. Are rolul de a închide acoperișul în parțile laterale, cât și rol estetic.

Fixarea plăcilor la zid

Se folosește la intersecția unei ape cu un zid și împiedică apa să se infiltreze pe lângă perete.

Ruperea pantei

Ruperea pantei (sort) este utilizată acolo unde apele acoperișului își modifică panta.

Opritor zăpadă liniar

Rolul opritorului de zăpadă este de a evita accidentele sau pagubele pe zonele de aterizare a zapezii, păstrand stratul de zapada pe acoperiș.

Opritor zăpadă Omega

Rolul opritorului de zăpadă este de a evita accidentele sau pagubele pe zonele de aterizare a zapezii, păstrand stratul de zapada pe acoperiș.

Set coș fum

Setul de coș de fum este montat la baza acestuia. Rolul său este de a împiedica infiltrarea apei pe lângă pereții săi.

Colector fronton

Acest element se utilizează pentru a nu permite infiltrarea apei, în situația în care streașina nu este poziționată în unghi drept cu linia frontonului.

Paravânt

Se montează în partea laterală a acoperișului, pentru a proteja structura de ploaie și vânt.

Bandă bituminoasă

Bandă flexibilă auto-adezivă izolatoare, recomandată pentru hidroizolare și protecție anti-umezeală.

Bandă universală de etanșare

Are rol de etanșare.

Holțșurub

Fixează plăcile de tablă şi accesoriile pe şipcă. Acestea sunt protejate cu straturi antirugină. În funcție de lucrare se pot alege șuruburile autoforante pentru acoperiș, panouri și alte construcții metalice cu prindere pe lemn sau metal. Șuruburile sunt disponibile în diverse culori RAL.

Bandă aerisire streașină

Banda de aerisire streașină permite intrarea aerului pentru o ventilare corectă și împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare.

Bandă anti-păsări

Banda anti-păsări elimină riscul producerii coroziunilor pe suprafețele acoperișului și de contaminare cu diferiți paraziți, împiedicând formarea cuiburilor de păsări.

Pieptăn streașină

Pieptenele streașină este montat sub țigla metalică, de-a lungul liniei streșinii. Acesta asigură ventilarea acoperișului și protecția împotriva păsărilor sau insectelor mari.

Pieptăn aerisire cu ventilație

Pieptănul de aerisire cu ventilație are rolul de a asigura intrarea aerului pentru ventilare, dar de a împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare. Acesta se montează de-a lungul liniei streșinii, urmărind conturul interior al țiglei.

Spray retuș

Spray-ul retuș este utilizat în zonele în care tabla a fost tăiată sau zgâriată, pentru a meține nuanța uniformă a țiglei metalice.

//
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Contacteaza-ne cu incredere.
👋 Salut! Te pot ajuta cu mai multe informatii?