Acoperișuri metalice premium !

GIDAREX este o afacere de familie ce s-a înființat în anul 2007. Principiile noastre de funcționare sunt corectitudinea, seriozitatea și respectul față de clienți, principii pe care le-am demonstrat pe perioada desfașurării activității și le-am perfecționat continuu.

Obiectul principal de activitate este comercializarea sistemelor complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sisteme pluviale, accesorii pentru acoperiș) pentru construcțiile rezidentiale, cât și o mare diversitate de table cutate pentru construcțiile industriale.

De asemenea, vă putem asigura execuția montajului și a reparațiilor de acoperiș prin echipele de montatori profesioniști și cu experiență cu care colaborăm.
Vă punem la dispozitie și o gamă largă de ferestre de mansardă (acoperiș) ce ajută la amplificarea confortului casei dumneavoastră.
Transportul materialelor la sistemele complete de acoperiș și efectuarea măsurătorilor sunt gratuite.

Depunem permanent eforturi pentru a oferi servicii și produse de o calitate incontestabilă, de la producători de top. Scopul nostru este de a crea și renova acoperișuri durabile care să asigure confort și siguranță clienților noștri și care să întregească designul construcției dumneavoastră. Acordăm o atenție deosebită dorințelor clientului pană la cele mai mici detalii.
Ajutăm proprietarii de case să ia decizii de acoperiș educate.

Încă de la înființarea noastră din 2007, GIDAREX a arătat unui număr impresionant de oameni cât de frumoase, durabile și economice pot fi acoperișurile metalice. Oferim proprietarilor informațiile de care au nevoie pentru a alege un nou acoperiș pentru casa lor.

La GIDAREX înțelegem importanța alegerii celui mai bun acoperiș metalic pentru casa sau afacerea dumneavoastră. Suntem aici să vă răspundem la întrebări și să vă ajutăm să decideți. Contactați-ne pentru a discuta cu specialiștii noștri în acoperișuri metalice.

Variante multiple de acoperiș
Gamă variată de culori
Consultanță gratuită
Sisteme complete
Măsurători gratuite
Transport gratuit
//
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Contacteaza-ne cu incredere.
👋 Salut! Te pot ajuta cu mai multe informatii?