Novatik Natura Classic

Novatik Natura Classic reprezintă o combinație superioară de eleganță tradițională și performanță incontestabilă, ideală pentru oricine caută o soluție de acoperiș durabilă și atrăgătoare estetic . Designul simetric, cu liniile sale curbe sofisticate, transformă acest produs într-un simbol al rafinamentului și versatilității.

Natura Classic aduce o îmbinare perfectă a esteticii cu funcționalitatea, reușind să se adapteze cu ușurință la o gamă variată de stiluri arhitecturale. Fie că vorbim de construcții tradiționale sau moderne, acest tip de acoperiș își găsește locul în peisaj cu o eleganță naturală, subliniind personalitatea și stilul clădirii.

Conceput pentru a rezista în timp, Natura Classic se remarcă prin calitatea materialelor și a tehnologiei de fabricație. Stratul de bază este alcătuit dintr-un primer acrilic de 2 microni, care asigură aderența optimă și o protecție de lungă durată împotriva factorilor externi. Primerul acrilic crește aderenta și oferă un nivel înalt de protecție împotriva coroziunii și a uzurii.

Un strat de protecție din aluminiu-zinc se adaugă peste primer, mărind rezistența la coroziune și protejând oțelul de bază. Această barieră metalică crește durabilitatea acoperișului și îi conferă o rezistență îmbunătățită la intemperii.

Un finisaj texturat cu rocă vulcanică este adăugat pe deasupra, oferind nu doar o estetică plăcută, ci și un plus de rezistență. Acesta creează un strat suplimentar de protecție împotriva factorilor externi și mărește durabilitatea produsului, garantând o viață lungă acoperișului.

Ultimul strat este un lac acrilic transparent, care sigilează și protejează întregul ansamblu, fără a-i altera aspectul natural. Acesta contribuie la protecția împotriva condițiilor meteorologice severe, precum ploaia, zăpada sau soarele puternic, prelungind durata de viață a acoperișului.

Cu Novatik Natura Classic, investiția într-un acoperiș nu este doar o necesitate practică, ci și o decizie estetică de impact. Acest produs este o declarație a gustului pentru stilul tradițional, rafinat, fără a face vreun compromis în ceea ce privește performanța și durabilitatea. Optând pentru Natura Classic, vă asigurați că acoperișul dumneavoastră va rezista testului timpului, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Caracteristici tehnice
Lungime totală
1340 mm
Lungime utilă modul
1260 mm
Lățime utilă modul
370 mm
Număr module / mp
2.15 module/mp
Pantă acoperiș
Min. 12˚
Greutate / mp
aprox. 6.50 kg/mp
Distanță montaj șipcă suport
370 mm
Tip oțel / grosime oțel
DX51D / 0.45 mm
Protecție anticorozivă
Strat de protecție ZnMg 250 g/mp + strat de protecție multiface
Finisaj texturat
Rășină acrilică + Rocă Vulcanică (Bazalt) + Lac protecție
Grosime maximă totală
2.1 mm
Garanție estetică
30 ani
Garanție tehnică
60 ani

Gamă de culori

DARK MOON

BROWN EARTH

TERRA ROSSA

SAND

RED CLAY

SILVER MOON

ANTIC JAD

GALAXY BLUE

GRAPHITE GREY

//
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Contacteaza-ne cu incredere.
👋 Salut! Te pot ajuta cu mai multe informatii?