Novatik Natura Roman

Novatik Natura Roman este învelitoarea care evocă magia și splendoarea acoperișurilor mediteraneene tradiționale, preluând nuanțele calde, liniile fine și curbele largi ale acestora. Produsul captează perfect farmecul atemporal al acoperișurilor încălzite de soarele mediteranean, aducând un plus de personalitate și sofisticare oricărei construcții.

În contrast cu țigla tradițională de teracotă, panourile Natura Roman sunt foarte ușoare și extraordinar de rezistente. Acest aspect îmbunătățește manevrabilitatea în timpul montajului și asigură o durată de viață lungă, indiferent de condițiile meteo. Aceste caracteristici îl fac pe Natura Roman o alternativă excelentă la învelitorile tradiționale, oferind o soluție modernă și durabilă care respectă estetica clasică mediteraneană.

Finisajul texturat cu pietre de rocă vulcanică aduce un plus de autenticitate și textură produsului, imitând aspectul natural al țiglei de teracotă, dar fără a compromite durabilitatea și rezistența. Acest strat conferă un plus de robustețe și durabilitate, oferind protecție suplimentară împotriva factorilor externi și uzurii.

Structura multi-strat a învelitorii Natura Roman include un strat de bază din primer acrilic de 2 microni, care asigură aderența și protecția împotriva coroziunii. Stratul protector de aluminiu-zinc, aplicat pe ambele părți ale stratului de oțel, protejează materialul de intemperii și mărește durabilitatea produsului. În final, un lac acrilic transparent este aplicat pentru a sigila și proteja întregul ansamblu, menținând în același timp aspectul natural și textura produsului.

Natura Roman este nu doar un acoperiș, ci o soluție arhitecturală care adaugă valoare și personalitate oricărei locuințe. Este alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbine farmecul mediteranean cu performanța și durabilitatea tehnologiei moderne. Astfel, alegând Natura Roman, vă veți bucura de un acoperiș care nu doar arată splendid, dar este și construit să reziste în timp. Este un simbol al armoniei perfecte dintre stilul clasic și inovația modernă, ce aduce un plus de eleganță și rafinament estetic oricărei case.

Caracteristici tehnice
Lungime totală
1320 mm
Lungime utilă modul
1270 mm
Lățime utilă modul
370 mm
Număr module / mp
2.15 module/mp
Pantă acoperiș
Min. 16˚
Greutate / mp
aprox. 6 kg/mp
Distanță montaj șipcă suport
370 mm
Tip oțel / grosime oțel
S280GD+AZ150 / 0.40 mm
Protecție anticorozivă
Strat de protecție AlZn 150 g/mp
Finisaj texturat
Rășină acrilică + Rocă Vulcanică (Bazalt) + Lac protecție
Grosime maximă totală
2.1 mm
Garanție estetică
30 ani
Garanție tehnică
60 ani

Gamă de culori

DARK MOON

BROWN EARTH

TERRA ROSSA

SAND

GRAPHITE GREY

//
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Contacteaza-ne cu incredere.
👋 Salut! Te pot ajuta cu mai multe informatii?