Novatik Natura Slate

Novatik Natura Slate este produsul la care să apelezi atunci când îți dorești să aduci o notă de unicitate și modernitate acoperișului tău. Cu un design atipic, ce rememorează frumusețea clasică a plăcilor de ardezie, Natura Slate este conceput pentru a satisface exigențele arhitecturii contemporane, impunându-se prin liniile sale minimaliste și profilul său plat.

Natura Slate se distinge în peisajul învelitorilor metalice prin designul său unic, ce permite crearea unei configurații reminiscente ale învelitorilor din plăci de ardezie. Profilul plat al acestui produs îl face potrivit atât pentru placările verticale, cât și pentru acoperișurile înclinate, constituind alegerea ideală pentru clădirile moderne, dar și pentru proiectele de renovare.

Acest tip de învelitorire aduce un plus de rezistență prin îmbinarea perfectă a aspectului ardeziei cu durabilitatea oțelului. În plus, finisajul său texturat cu rocă vulcanică nu doar că adaugă o notă estetică distinctă, dar oferă și o protecție suplimentară împotriva uzurii și intemperiilor.

Natura Slate este construit în straturi multiple, ce conferă durabilitate și longevitate. Stratul de bază de primer acrilic de 2 microni asigură o aderență bună și o protecție împotriva coroziunii. Stratul de protecție de aluminiu-zinc, aplicat atât sub, cât și peste stratul de oțel, îmbunătățește rezistența la coroziune și contribuie la durabilitatea produsului.

Încheind acest ansamblu de straturi, un lac acrilic transparent este aplicat, oferind protecție împotriva condițiilor meteorologice severe, prelungind durata de viață a acoperișului și păstrând în același timp aspectul natural al materialului.

În tendințele actuale ale arhitecturii moderne, învelitorile plate în culori neutre se impun prin simplitate și eleganță. Natura Slate, cu designul său minimalist și gama sa de culori, se integrează perfect în această direcție, fiind alegerea ideală pentru proiectele contemporane.

Investiția în Novatik Natura Slate este o decizie atât practică, datorită rezistenței și durabilității sale, cât și estetică, acoperișul devenind un element de design arhitectural în sine. Astfel, Natura Slate este mai mult decât un acoperiș – este un statement al modernismului, un simbol al unicității și o alegere inspirată pentru cei ce îmbrățișează trendurile arhitecturii contemporane.

Caracteristici tehnice
Lungime totală
1280 mm
Lungime utilă modul
1225 mm
Lățime utilă modul
370 mm
Număr module / mp
2.17 module/mp
Pantă acoperiș
Min. 16˚
Greutate / mp
aprox. 6.70 kg/mp
Distanță montaj șipcă suport
370 mm
Tip oțel / grosime oțel
DX51D / 0.45 mm
Protecție anticorozivă
Strat de protecție ZnMg 250 g/mp + strat de protecție multiface
Finisaj texturat
Rășină acrilică + Rocă Vulcanică (Bazalt) + Lac protecție
Grosime maximă totală
2.1 mm
Garanție estetică
30 ani
Garanție tehnică
60 ani

Gamă de culori

DARK MOON

BROWN EARTH

SILVER MOON

GRAPHITE GREY

//
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Contacteaza-ne cu incredere.
👋 Salut! Te pot ajuta cu mai multe informatii?