Novatik Natura Stone

Novatik Natura Stone este un produs inovator și unic în gama noastră de învelitori, creat cu scopul de a aduce la viață frumusețea și durabilitatea acoperișurilor tradiționale din piatră. Inspirat de aspectul impunător și nemuritor al acestora, profilul Natura Stone îmbină perfect estetica tradițională cu tehnologia de ultimă oră, reușind să creeze un acoperiș remarcabil, potrivit pentru orice tip de construcție.

Designul Natura Stone este realizat din oțel de înaltă calitate, protejat anticoroziv pe ambele părți cu un aliaj robust de Aluminiu-Zinc. Această structură conferă produsului o rezistență la coroziune de până la opt ori mai mare decât acoperișurile obișnuite din oțel, asigurând durabilitate și performanță pe termen lung. În plus, profilul oțelului este realizat prin presare, pentru a asigura rigiditatea și durabilitatea acestuia.

Aspectul distinctiv al Natura Stone este completat de finisajul unic cu rocă vulcanică, care oferă un aspect natural, autentic, și o textură plăcută la atingere. Acest finisaj adaugă un plus de rezistență la intemperii și îmbunătățește semnificativ durabilitatea generală a produsului, garantând în același timp un aspect estetic superior.

Consecvența în procesul de producție și dorința de a dezvolta noi stiluri de acoperiș ne-au îndemnat să creăm Novatik Natura Stone, o opțiune care îmbină arhitectura clasică cu soluții moderne. Aceasta îmbunătățește nu doar aspectul unei locuințe, dar și durabilitatea acesteia.

Natura Stone este nu doar un acoperiș, ci o declarație de stil, o alegere ce reprezintă conexiunea dintre frumusețea tradițională și inovația contemporană. Cu Novatik Natura Stone, veți adăuga o notă de originalitate și unicitate casei dumneavoastră, păstrând în același timp toate avantajele unui acoperiș modern și durabil. Este o alegere ideală pentru cei care doresc să îmbine tradiționalul cu inovația într-un mod armonios și elegant.

Caracteristici tehnice
Lungime totală
1310 mm
Lungime utilă modul
1250 mm
Lățime utilă modul
370 mm
Număr module / mp
2.15 module/mp
Pantă acoperiș
Min. 16˚
Greutate / mp
aprox. 6.23 kg/mp
Distanță montaj șipcă suport
370 mm
Tip oțel / grosime oțel
S280GD+AZ150 / 0.40 mm
Protecție anticorozivă
Strat de protecție AlZn 150 g/mp
Finisaj texturat
Rășină acrilică + Rocă Vulcanică (Bazalt) + Lac protecție
Grosime maximă totală
2.1 mm
Garanție estetică
30 ani
Garanție tehnică
60 ani

Gamă de culori

DARK MOON

GRAPHITE GREY

//
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Contacteaza-ne cu incredere.
👋 Salut! Te pot ajuta cu mai multe informatii?