Novatik Natura Wood

O reinterpretare modernă a frumuseții tradiționale a șindrilei de lemn, Novatik Natura Wood este o învelitoare care combină estetica atemporală cu performanța tehnologică. Acest acoperiș reușește să capteze și să retransmită farmecul rustic al lemnului, cu toate acestea, beneficiind de toate avantajele inovației contemporane.

Natura Wood aduce un nou nivel de flexibilitate și eficiență în domeniul învelitorilor. Montajul său este simplu și rapid, iar necesitatea de întreținere minimă asigură ca acest acoperiș să rămână o opțiune economică și eficientă pe termen lung. Astfel, acest produs este o alternativă excelentă la șindrila tradițională de lemn, oferind o durabilitate și rezistență superioară, fără a compromite aspectul autentic și natural.

Stratul de finisaj texturat cu rocă vulcanică adaugă nu doar o notă distinctă de naturalețe și eleganță, dar creează și un strat suplimentar de protecție împotriva factorilor externi. Acesta adaugă textura și detaliile fine care imită șindrila de lemn, conferind fiecărei construcții un aspect unic și remarcabil.

Sub acest strat, întâlnim o serie de straturi concepute pentru a asigura durabilitatea și rezistența produsului. Stratul de bază de primer acrilic de 2 microni este esențial pentru o bună aderență și protecție anticorozivă. Stratul de protecție din aluminiu-zinc, aplicat pe ambele părți ale stratului de oțel, crește rezistența la coroziune și durabilitatea acoperișului. În final, un lac acrilic transparent protejează acoperișul împotriva intemperiilor, prelungind durata de viață a acestuia și păstrând aspectul natural de lemn intact.

Natura Wood este o învelitoare de excepție care adaugă valoare estetică oricărei construcții, de la cele tradiționale la cele contemporane. Este o alegere perfectă pentru cei care își doresc un acoperiș care să evoce autenticitatea și naturalețea lemnului, dar care să ofere în același timp o performanță și durabilitate superioară.

În definitiv, alegerea Novatik Natura Wood este mai mult decât o opțiune funcțională, este o declarație de stil și o reflectare a preferințelor pentru materialele naturale, tradiționale, reinterpretate într-un mod contemporan. Este o soluție care satisface nu doar nevoile practice, dar și pe cele estetice, devenind o piesă centrală a designului oricărei case. Natura Wood este, fără îndoială, acoperișul pentru cei care pretind mai mult de la locuința lor – un simbol al combinației perfecte între tradiție, naturalețe și inovație modernă.

Caracteristici tehnice
Lungime totală
1375 mm
Lungime utilă modul
1315 mm
Lățime utilă modul
370 mm
Număr module / mp
2.09 module/mp
Pantă acoperiș
Min. 16˚
Greutate / mp
aprox. 7.16 kg/mp
Distanță montaj șipcă suport
370 mm
Tip oțel / grosime oțel
DX51D / 0.45 mm
Protecție anticorozivă
Strat de protecție ZnMg 250 g/mp + strat de protecție multiface
Finisaj texturat
Rășină acrilică + Rocă Vulcanică (Bazalt) + Lac protecție
Grosime maximă totală
2.1 mm
Garanție estetică
30 ani
Garanție tehnică
60 ani

Gamă de culori

DARK MOON

BROWN EARTH

SILVER MOON

GRAPHITE GREY

//
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Contacteaza-ne cu incredere.
👋 Salut! Te pot ajuta cu mai multe informatii?